eProceduri.ro - Despre eProceduri.ro
Despre eProceduri.ro

Am lansat acest site din dorinţa de a oferi celor interesaţi un punct de plecare în implementarea pe cont propriu a unui sistem de management, fie că este vorba de calitate, ISO 9001, mediu, ISO 14001, siguranţa şi sănătatea muncii, OHSAS 18001, siguranţa alimentului, ISO 22000, sau siguranţa informaţiilor, ISO 27001.

Procedurile au la bază o experienţă de peste 15 ani în domeniul implementării sistemelor de management şi mai mult de două sute de sisteme implementate în companii, de la cele mici, cu doar câţiva angajaţi, până la companii cu câteva sute. De-a lungul timpului, sistemele au fost certificate de organisme româneşti sau străine, printre care amintim SRAC, Simtex-OC, Certind, AllCert, TUV Rheinland, TUV Nord, DAS Certification.

În cazul în care nu găsiţi în lista de documente ceva, nu ezitaţi să ne contactaţi şi vă vom pregăti documentul.

De asemenea, vă stăm la dispoziţie pentru a vă ajuta în implementarea unui sistem de management sau în dezvoltarea de proceduri proprii, asistându-vă în relaţia cu organismul de certificare sau la auditul intern.

Coş
Coşul de cumpărături este gol.
Consultanţă ISO
Dacă aveţi nevoie de consultanţă pentru implementarea sistemului, la auditurile interne, de asistenţă la auditurile de certificare sau în orice situaţie, vă putem ajuta. Detalii...
Certificare produse
Dacă aveţi nevoie de consultanţă pentru certificarea produselor, vă putem ajuta. Detalii...
Parteneri