Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

Servicii

ISO (Organizația Internațională de Standardizare) reprezintă o rețea de instituții de standardizare din care fac parte 156 de țări, cu sediul secretariatului general la Geneva. Organizația Internațională de Standardizare, prin membrii săi din întreaga lume, dezvoltă, publică și difuzează standardele internaționale. Astfel, certificarea ISO reprezintă o dovadă a unei organizații că aceasta respectă cerințele referitoare la standardul certificat.

Certificarea reprezintă acțiunea unei terțe părți (organism de certificare) ce demonstrează că organizația furnizează servicii și/sau produse în conformitate cu un anumit standard referențial.

Certificarea unui sistem de management atestă îndeplinirea cerințelor standardului respectiv. Un sistem de management presupune identificarea corectă și un control riguros al proceselor și astfel contribuie la creșterea eficienței și eficacității, prin coordonarea și conducerea întregii activități a organizației în mod sistematic și planificat.

Suntem specializați în certificarea sistemelor de management de calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională, securitatea informației, siguranța alimentului, conform standardelor in vigoare: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO/IEC 27001:2022, ISO 22000:2019, ISO 37001:2016, ISO 22301:2019.

Pentru obținerea unui certificat ISO nu trebuie să faci foarte mulți pași. Imediat cum am înregistrat acceptul pentru ofertă, ne ocupam să întocmim rapid contractul, documentele necesare certificării și pregătim procesul de certificare. Alcătuim o documentație solidă, specifică fiecărui client, care dovedește implementarea și funcționarea sistemului de management.

Echipa noastră tratează cu seriozitate și profesionalism fiecare proiect în parte, indiferent de anvergura acestuia. Acordăm o atenție deosebită de la momentul solicitării pana la primirea certificatelor ISO, fiind alături de tine in tot procesul de certificare al sistemelor de management dorite. În funcție de anvergura proiectului cât și de numărul de certificate ISO solicitate pentru certificarea companiei, ne asiguram să livrăm într-un timp extrem de scurt certificatele ISO pentru ca tu să deții un avantaj în fața concurenței și a potențialilor clienți. Totodată, poți participa la licitațiile publice.