eProceduri - Servicii
Servicii

SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL

SC Consaltis Consultanţă şi Audit SRL este o companie românească de consultanţă înfiinţată pentru a ajuta companiile în vederea implementării sistemelor de management în baza standardelor internaţionale şi optimizarea proceselor de afaceri. Pentru o prezentare detaliată a standardelor şi a ofertei comerciale, vă rugăm să vizitaţi site-ul specializat pentru serviciile de implementare ISO.

Pe lângă activitatea de consultanţă, SC Consaltis Consultanţă şi Audit organizează periodic seminarii pe tema implementării sistemelor de management ISO, a tehnicilor de audit, a scrierii documentaţiei ISO sau a fişelor de post.

Asigurăm asistenţă în relaţia cu organismele de certificare pentru firmele care au deja implementat un sistem de management, precum şi servicii de audit intern, audit de terţă parte.

În cazul în care nu găsiţi aici formularul de care aveţi nevoie, ne puteţi suna şi vom crea unul adaptat cerinţelor dumneavoastră.

Coş
Coşul de cumpărături este gol.
Consultanţă ISO
Dacă aveţi nevoie de consultanţă pentru implementarea sistemului, la auditurile interne, de asistenţă la auditurile de certificare sau în orice situaţie, vă putem ajuta. Detalii...
Certificare produse
Dacă aveţi nevoie de consultanţă pentru certificarea produselor, vă putem ajuta. Detalii...
Parteneri