Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului eProceduri.ro
eProceduri.ro - Termeni şi condiţii de utilizare ai site-ului

Termeni generali

Acest site funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

Toate informaţiile conţinute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum şi orice alte date) sunt proprietatea SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL şi sunt apărate de legea română şi convenţiile internaţionale pentru protecţia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, parţial sau integral fără permisiunea anterioara a SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL nu îşi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite de dumneavoastră pentru comunicare.

SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afişarea site-ului sau de descărcarea oricărei informaţii, incluzând text, imagini, sau fişiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL nu-şi asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informaţiile despre produse şi preţuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere.

Produse

Toate materialele vândute pe acest site sunt vândute „aşa cum sunt”, fiind produse „generice” şi ele trebuie adaptate situaţiei din organizaţia dumneavoastră de către o persoană competentă. SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL garantează conformarea acestora cu standardele respective, dar nu îşi poate asuma responsabilitatea pentru diferenţele între situaţiile descrise în document şi situaţia reală din organizaţia dumneavoastră sau pentru modificările ulterioare ale documentelor.

Din acest motiv, SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru orice daune sau pierderi cauzate de utilizarea produselor achiziţionate de pe acest site.

La cerere, contra unei taxe suplimentare, SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL asigură personalizarea documentelor.

Drepturile de autor

Drepturile de autor asupra documentelor achiziţionate de pe site-ul aparţin SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL. Revânzarea acestor documente este strict interzisă.

Returnarea produselor

Materialele vândute pe acest site intră sub incidenţa articolului 10, aliniat c) din cadrul OG130/2000, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2007 şi OUG 174/2008, fiind astfel încadrabile în grupa produselor care nu pot fi returnate. Prin acceptarea acestor termeni şi condiţii la validarea comenzii, cumpărătorul este de acord să nu solicite returnarea produselor.

Termeni de confidenţialitate

SC CONSALTIS CONSULTANŢĂ ŞI AUDIT SRL apreciază încrederea pe care o manifestaţi navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau făcând comenzi on-line, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părţi baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

Coş
Coşul de cumpărături este gol.
Consultanţă ISO
Dacă aveţi nevoie de consultanţă pentru implementarea sistemului, la auditurile interne, de asistenţă la auditurile de certificare sau în orice situaţie, vă putem ajuta. Detalii...
Certificare produse
Dacă aveţi nevoie de consultanţă pentru certificarea produselor, vă putem ajuta. Detalii...
Parteneri